Godt nytt år!

Takker for et fint 2018, og ønsker det nye året velkommen.

 

 

2019 blir et spennende år med flere forandringer på Varm Yoga. Første steg var nytt kontor i desember, som mange av dere allerede har sett og besøkt. Det blir flere kurs og arrangement i 2019. I tillegg blir det flere som skal undervise på Varm Yoga, og vår ukentlige timeplan vil ha mer variasjon.

 

Den første glad-nyheten som skjer i 2019 og som berører alle våre medlemmer og nykommere er pilates på timeplanen! Fysioterapeut Susanne Frank som er utdannet innen bl.a. yoga, pilates og fysioterapi skal undervise hos oss. Vi gleder oss stort. Den første pilates timen kommer i uke 3, følg med på www.varmyoga.no og https://www.facebook.com/varmyogaas/ for mer informasjon.

 

Årets største forandring! Det vil bli kun ett abonnement på Varm Yoga for våre faste medlemmer. Med dette abonnementet kan du gå på alle de ukentlige timene. Dette betyr mange flere timer å velge i for alle våre medlemmer. Prisen pr. mnd. blir kr. 479,- Kurs og Workshop er ikke inkl. i denne prisen, men det vil være en rabatt på de fleste kurs og workshop for faste medlemmer.

 

For dere som allerede er medlemmer: Den nye prisen vil gjelde f.o.m. februar, men dere kan allerede i januar benytte dere av alle timene på den ukentlige timeplanen. Informasjon ang. det formelle i forhold til pris og kontrakt kommer. Dere kan også avslutte kontrakten deres slik den er, i forhold til betingelsene som er på den pr. dags dato.

 

Det jobbes også med å få en digital påmelding på varmyoga.no Mer informasjon ang. dette kommer når denne nettløsningen er klar for bruk.

 

Fredag 4 januar kl: 12.00-13.00 blir det en rolig yogatime i 37 grader på Varm Yoga. Dere er hjertelig velkommen, send en påmelding slik dere ellers pleier å gjøre for å reserver plass.

 

Ønsker dere alle fine dager i det nye året!

2 kommentarer til «Godt nytt år!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *