Avspenning

Avspenning

Evolusjonsmessig er våre egne sanseapparater ikke laget for å håndtere den kontinuerlige strømmen av stimulus som vi utsettes for daglig. Samtidig har mange av oss stillesittende jobber som gjør at musklene våre står i spenn mye i hverdagen. Derfor er riktig avspenning, og teknikker for å kunne slappe av ordentlig, veldig viktig. 

Varm Yoga tilbyr egne timer med særlig fokus på å virkelig slappe av. Gjennom guiding fra en sertifisert og erfaren meditasjonslærer, gir vi deg opplevelsen av å slippe tanker og stress og bare fokusere på å finne roen. Erfaringene du får ved å delta på våre avspenningstimer er nyttige i det å håndtere stress i det daglige. Det å finne den komplette roen er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Og det virker. Det finnes i dag en omfattende vitenskapelig dokumentasjon på at regelmessig avspenning hjelper på konsentrasjon og reduserer stress, men også på de av oss som plages med angst og depresjon

«Jeg har hørt om at folk har kjent en enorm ro gjennom guidet avspenning, men jeg hadde aldri trodd det skulle være så effektivt»

Varm Yoga kunde