Bli Medlem

KONKURS! Varm Yoga AS gikk konkurs høsten 2021 p.g.a. korona.

Det blir dessverre ingen gjenåpning på nyåret 2022, slik vi hadde håpet. 

Bli Medlem

Vi trenger tilstrekkelig med medlemmer som skriver seg opp på en liste før vi evt. kan starte opp på nyåret 2022. Dette blir som en prøveperiode for å se om vi evt. kan fortsette driften videre. Den aktuelle prøveperioden er fra og med januar 2022 til og med juli 2022. Ønsker du at vi starter opp igjen? Da må du skrive deg opp på listen vår. Det gjør du enkelt med å sende mail til ida@varmyoga.no og si at du ønsker å bli med disse syv månedene.

Prøvetime er også mulig for deg som ønsker å prøve vårt tilbud. Ta kontakt så hjelper vi deg å finne en time som passer. NB! Prøvetime blir kun mulig dersom vi får nok folk til å starte opp.

For å melde deg inn må du registrere en konto på MIN KONTO.


Alle våre «VARM ROLIG» timer bli utført i oppvarmet yogasal til 37°C, resterende varme yogatimer utføres i yogasal oppvarmet til 40°C. På alle de varme yogatimene er det høy luftfuktighet i yogasalen, for å balansere varmen i rommet.


På «YIN YOGA» timene er det 26-28°C i yogasalen.


Resterende timer på timeplanen er i normal temperert yogasal.


Vi forholder oss til en basis timeplan ukentlig. Denne timeplanen kan variere litt noen uker, følg derfor godt med på klokkeslett og timer fra uke til uke.

Vi er et yogasenter som passer for alle. Enten du trenger avspenning eller trening. Om du har muskel og skjelettplager eller er rammet av utmattelse. Velkommen inn i varmen!


PRISER
– 14 dagers prøveperiode kr. 390.
– Varm Yoga ab. kr. 529 per. mnd.
– Innmeldingsavgift kr. 679.
– Varm privattime med yogalærer kr. 2200.
– Privattime med yogalærer kr. 1200.
– Privattime for gruppe liten kr. 3200.
– Privattime for gruppe stor kr. 3800.
– Drop-in kr. 260.
– Prøvetime GRATIS