Personvernerklæring

Varm Yoga ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt. (personopplysningsloven §19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.(personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av våre tjenester som medlemskap, kurspåmelding og samtykke ved påmelding til nyhetsbrev.

Påmeldingsinformasjon
Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så gode tjenester som mulig. Når du melder deg på hos oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut påmeldingsskjemaet. Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse og faktureringsadresse. Disse opplysningene bruker vi til behandling av bestillingen din, deriblant fakturering, utsendelse av påminnelser,  eventuelt materiell og annen relevant informasjon. Vi ønsker også å ta hensyn til spesielle behov som matallergier eller andre ting. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre tjenester. Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med. Siden de opplysningene du gir fra deg ved bestilling av medlemskap, kurs eller andre tjenester utgjør en salgskontrakt, oppbevares disse opplysningene i vårt kunderegister i henhold til Bokføringsloven.

Vår nettstedsadresse er: http://www.varmyoga.no

Nyhetsbrev
Når du melder deg på epostlisten for å motta Varm Yoga sine nyhetsbrev, samler vi  inn navn, det du krysser av for hva du er interessert i, epostadressen din, og vil kun benytte denne til utsendelse av Varm Yoga sine  nyhetsbrev. Epostadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen. Epostverktøyet vi bruker til utsendelse heter Mailchimp,  som også er databehandler.

varmyoga.no benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.
Vi benytter følgende informasjonskapsler på www.varmyoga.no:

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer 5 informasjonskapsler på din maskin (__utma, __utmb, __utmc __utmt og __utmz). Disse brukes til å samle inn statistikk om trafikken på www.varmyoga.no (se avsnittet om Google Analytics om hva slags data vi samler inn, og hvordan vi bruker dem)

Facebook setter 1 informasjonskapsel på din maskin (fr). Denne informasjonskapselen brukes til å optimalisere annonseringen vår på Facebook.

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

Google Analytics
Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Dine rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til ida@varmyoga.no.