Yogalærere og instruktører.

Dette er våre yogalærere og instruktører som du møter på våre timer. 

Ida Knapstad

Da jeg startet jobben med å utvikle Varm Yoga som et eget konsept i 2014, hadde jeg ett stort ønske i utviklingen av bedriften: i tillegg til å gi et variert tilbud innen yoga, ville jeg lage et behandlingsalternativ for de med muskel-, ledd- og skjelettplager. Det ble fundamentet i Varm Yoga AS. Og det er det som gjør Varm Yoga så spesiell og annerledes.

Ikke bare er det et behandlingsalternativ for de med ledd- og skjelettplager, men det er også et behandlingsalternativ for de med utmattelse, stress og depresjon. Timene er åpen for alle, du får veiledning ut fra ditt ståsted. Og for de som driver hard styrketrening eller presterer på et høyt nivå både innen idrett og andre områder i livet, kan timene være effektiv for restitusjon og bedre mobilitet. Yoga er også en fin kombinasjon for å få økt styrke, en mykere kropp og økt tilstedeværelse i eget liv. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

André Richard Olsen.

Jeg kom i kontakt med elementer av yoga i ungdommen, men ble ikke bitt av basillen før i 2012. I 2013 insisterte min lærer på å gi meg et TTC og jeg har ikke sett meg tilbake siden. Det som driver meg til å videreformidle Yoga er bevegelsesglede og at det kan gi noen den samme nøkkelen jeg fikk til å finne et slags pusterom i meg selv og livet forøvrig.

Marte Ekrem

Jeg har en bachelor i sosiologi som min akademiske utdannelse. For å gjøre plass til hele meg har jeg også flere alternative utdannelser; InnerLife Terapeut, Tantramassør og Tantracoach.

Til daglig jobber jeg som massør og coach på Steinkjer og i Trondheim. Innimellom er jeg leseleder på Litterære pusterom og en Litterær språkkafé for kvinner.

Jeg har bestandig vært glad i å bruke kroppen min og i 2014 begynte jeg med yoga her på Varm Yoga. Yoga er for meg en måte å leve i livet på.

I de siste 10 årene har jeg erfart at meditasjon er medisin for min kropp og et redskap for og roe ned unødvendig tankespinn. I meditasjon opplever jeg en dybde innover i meg selv og jeg ser verden med et nytt utvidet blikk.

Mette Johnsdatter Vaag

Jeg er meditasjon- og mindfulnessinstruktør, ettårig utdanning 2017-2018 fra Norsk meditasjonsskole i Oslo. (Skolen har skiftet navn til Norsk meditasjons- og yogaskole.) Jeg ønsker å lære bort enkle teknikker som kan bidra til å gi elevene på Varm Yoga en bedre hverdag. Meditasjons- og avspenningsøvelser kan gi store fordeler ved jevnlig praksis. Det beste er å sette av tid hver dag til øvelser for bedre stressmestring, konsentrasjon og søvn. Meditasjon og avspenning kan også hjelpe mot indre uro, angst og depresjon fordi man lærer å forholde seg til egne tanker og følelser på en ny måte. Om du ikke har anledning til å praktisere regelmessig, vil det å delta på Varm Yogas avspennings- og meditasjonstimer likevel gi deg økt velvære i hverdagen.

Susanne Frank er utdannet fysioterapeut og er instruktør innen både pilates og Yin Yoga.

Susanne Frank kommer fra Berlin og ble uteksaminert som fysioterapeut hos Reha Akademie i Berlin i 2002, hun har bodd i Steinkjer i mange år og har en rekke tilleggsutdannelser. Hun har 17 års erfaring som fysioterapeut og jobber til daglig hos Kino 1 i Levanger samt med egen praksis.

Hun er i tillegg instruktør innen både Pilates og Yin Yoga. Vi er svært glad for å ha Susanne med i vårt team på Varm Yoga.

Kristin Svarva er fysioterapeut og kiropraktor i tillegg til å være yogainstruktør.
Kristin Svarva er vår instruktør i gravidyoga. Hun stiller også opp som vikar på våre timer. Kristin er utdannet fysioterapeut og kiropraktor og har egen praksis i Steinkjer.

Jeg er utdannet kiropraktor fra Macquarie University i Sydney, Australia, og mensendieck- fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo. Tidligere har jeg arbeidet som fysioterapeut ved Friskgården Grong og ved Robrygga Helse i Namsos. Nå er jeg tilbake på Steinkjer og er klar for nye, spennende utfordringer i hjembyen.